Uppstartsmöte 29/8

Efter ett långt uppehåll, närmar sig nu tiden för församlingens uppstart. Nästa sabbat, lördagen den 29 augusti, är det äntligen dags! J

Vi kommer att börja med en stund tillsammans med varandra och med Gud. Vad har du upplevt med Gud under perioden vi inte setts? Har Gud kanske till och med kunnat visa dig något om sig själv, om vad han vill med ditt liv, med Coronas hjälp? Vår Gud är så stor att han ur något enbart negativt (pandemin) kan låta något gott komma. Vad har han gjort för dig?

Under träffen ska vi också tillsammans fundera kring frågorna som ställts i enkäten, samt i samtalen med Karin i början av sommaren. (Tack alla ni som svarat! J) Hösten kommer inte att vara ”som vanligt”. Dels på grund av pandemin, men dels också för att vi haft tid att reflektera över vad som är viktigt, vad vi saknat och vad vi klarat oss bättre utan än vad vi trodde för några månader sedan. Tanken är att vi tillsammans ska komma fram till en plan för höstens sabbater. Tillsammans. För vår församling bygger på ”jag vill”. Så vad har du saknat? Vad brinner du för? Vad skulle du vilja engagera dig i/bidra med? Hur ofta? Fundera gärna på detta under veckan innan vi ses!

Anmäl dig!

Även om det är tillåtet för 50 personer att samlas, bedömer styrelsen att 50 personer i våra lokaler är för mycket för att kunna hålla avstånd. Vi kommer därför att träffas i två omgångar med max 30 person/tillfälle. För att komma krävs därför en anmälan. Svar önskas även om du inte planerar att komma!
Vid anmälan får man välja mellan två tider, 10-12 och 13-15. Skulle det visa sig att det totala antalet personer vid dessa två tillfällen understiger 30, kommer vi att enbart ha ett tillfälle. Det blir då den tiden som har flest anmälningar. De som valt den andra tiden kommer då att bli kontaktade. Anmälan sker via detta formulär: https://forms.gle/Afx1N4u8LjXzPJXT7 Svar önskas senast onsdagen den 26 augusti! Det räcker med en anmälan per hushåll; i anmälan ska du ange hur många personer som kommer.

Håll avstånd!

Förutom de ”vanliga” restriktionerna om att undvika fysisk kontakt, hålla god handhygien etc. behöver vi i våra lokaler vara extra noga med avstånden. Hallen är trång! Om det redan är flera personer i hallen, så vänta utanför. Stanna inte och prata i hallen utan fortsätt in till församlingshemmet. Sitt med avstånd till dem som inte ingår i ditt hushåll/du träffar dagligen.

Ta med eget fika!

Träffen kommer att avslutas med att vi fikar tillsammans. För att göra även detta tryggt och säkert, vill vi att alla tar med sitt eget fika. Hett vatten och te kommer att finnas.

 

Kortfattat innehåll

  • Andlig gemenskap med möjlighet att dela med sig (Vi kommer även att ha en parentation för Brita Udén)
  • Genomgång av resultaten av enkät & samtal
  • Samtal och grovplanering av höstens verksamhet
  • Fika & gemenskap

Väl mött och varmt välkommen!
Mvh, Styrelsen

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentarer är stängda.