Röjardag söndag 19 november

Ett förslag som kom fram under årsmötet var att göra i ordning studiorummen så att våra tonåringar/ungdomar ska kunna använda dem. Om en månad är det dags! J

Vi vill härmed utlysa en röjardag i kyrkan, för att i första hand se till att studiorummen går från att vara allmänna förvaringsutrymmen till att bli användbara rum. Men finns det skräp även på andra ställen får det gärna hänga med till en återvinningsstation, det med.

  • Vi börjar 12:00 söndagen den 19 november. Det kommer att serveras en enkel soppa med tillbehör för den som blir hungrig.
  • Ett täckt släp kommer att finnas på plats där allt som bedöms som skräp kommer att slängas. Eftersom återvinningsstationerna inte är öppna under söndagen, kommer det också behövas hjälp under måndagen av några som kan köra bort släpet och slänga innehållet på en av stationerna.
  • Det är bra om flera olika verksamheter kan vara representerade så vi lättare vet vad som inte bör slängas. Bästa sättet att välja vad som ska vara kvar är alltså att komma och vara med.
  • Alla som har något som till hör er personligen och som inte används regelbundet i någon verksamhet – vänligen avlägsna det innan den 19/11!

För att det ska bli röjardag den 19/11 behöver vi vara:

  • Söndag – Minst 6, max 10 personer (först till kvarn 😉
  • Måndag – Minst 2-3 personer som kör bort skräpet i släpet på måndagen.

Vänligen anmäl er här: https://doodle.com/poll/qsktqfh864p4rh83

 

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentarer är stängda.